سنگ مرمریت دیپلمات دهبید که در بازار سنگ ایران با نام سنگ مرمریت جاوید هم شناخته می شود یکی از خاص ترین و زیباترین سنگ های منطقه دهبید به حساب می آید.
این سنگ ظاهری کاملا متفاوت نسبت به بقیه سنگ های دهبید دارد که این تفاوت هم در گل سنگ و هم در رنگ سنگ کاملا مشهود است.
مشخصات ظاهری سنگ مرمریت دیپلمات دهبید
سنگ مرمریت دیپلمات دهبید ظاهری با گل های زیتونی بسیار زیبا و شلوغ دارد. این سنگ به صورت یکدست بوده و گاها گل ها و هاله های نارنجی و صورتی کم رنگ در آن دیده می شود.
دسته بندی و سورت بندی این سنگ اغلب بر اساس گل های ریز و درشت آن و یکدست بودن رنگ سنگ انجام می شود. سنگ مرمریت دیپلمات دهبید اغلب در دو سورت دسته بندی می شود. یکی دارای هاله های نارنجی و صورتی کم رنگ و یکی از سورت ها بدون هاله های رنگی است. خلوت و شلوغ بودن سنگ هم در دسته بندی تاثیر گذار است.
هر دو سورت این سنگ مشتری خاص خود را دارد و خریداران سنگ مورد نظر خود را متناسب با فضای ساختمان و طراحی و دکوراسیون انتخاب می کنند.
قیمت سنگ دیپلمات
قیمت این سنگ به عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر به مختصر بیان شده است:
- یکدست بودن رنگ سنگ
- ساب سنگ
- شفافیت و درخشندگی سنگ
- قطر و ضخامت سنگ
- اندازه و ابعاد سنگ
- لبه های سالم و لب پر نبودن سنگ
- چسب و توری و اپوکسی سنگ
- قیمت کوپ سنگ
سنگ ساختمانی دیپلمات
سنگ دیپلمات دهبید هم به صورت اسلب و هم به صورت تایل بریده و فرآوری می شود گفتنی است در سایز تایل ابعاد سنگ زیر 60 سانتی متر است. سنگ ساختمانی دیپلمات معمولا در ابعاد و برش های ۴۰ طولی و 30 طولی برای کار در بدنه منازل و سالن ها و دیواره راه پله ها و پارکینگ ها و بیشتر در نمای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. سنگ پله دیپلمات در ضخامت 3 و 4 سانتی متر تولید می شود و یکی از بهترین انتخاب ها برای پله ساختمان های لوکس است که زیبایی خاصی را به راه پله و ساختمان می دهد.
معدن سنگ دیپلمات جاوید
معدن سنگ دیپلمات جاوید در استان فارس و در 25 کیلومتری شهر بوانات قرار دارد. در معدن کوپ های قواره بیشتر به مشتریان خارجی فروخته و در نهایت صادر می شوند.